Vodovod in ogrevanje

Izvajamo vodovodne instalacije novogradenj, adaptacije hišnih instalacij, adaptacije kopalnic …
Vodovodne instalacije izvedemo z najkvalitetnejšimi materiali, kar je pogoj za dolgo življensko dobo in kakovost vsake instalacije. Vodovodno instalacijo izdelamo po vaših željah poleg pa svetujemo z nasveti, kajti imamo dolgoletne izkušnje na področju vodovodni instalacij. Instalacijo izvedemo iz različnih materialov (Geberit, pocinkana cev, inox…) glede na namen vodovodne instalacije in želje vsake posamezne stranke.
Pri vodovodni instalaciji je zelo pomembna izvedba odtočne kanalizacije zato je še kako pomembno da je odtočna kanalizacija (odtoki) kvalitetno izdelana. Po želji vam zamenjamo sanitarno keramiko in armature v kopalnici ali vam priklopimo novo kuhinjo oziroma zamenjamo dotrajano kuhinjsko pipo.
Potrebno je uporabiti kvalitetne materiale in predvsem znanje, kajti le kvalitetno izdelana instalacija bo lahko nam v ponos in vam v zadovoljstvo.CENTRALNO OGREVANJE

– napeljava centralnega ogrevanja
– izdelava in predelava večjih in manjših kotlovnic
– dobava in montaža peči za centralno ogrevanje
– dobava in montaža toplotnih črpalk ( voda-voda, zrak-voda, zemlja-voda)
– izvajamo vse vrste ogrevalnih sistemov ( radiatorsko, talno, konvektorsko)
– dobava in montaža sanitarnih bojlerjev
– servis ogrevalnih naprav in priprava na zimsko sezono (menjava dotrajanih delov ( črpalke, tipala, ventili, grelna telesa …)
– dodelava obstoječih sistemov (montaža bojlerjev, dodatna grelna telesa …)
– načrtovanje
– svetovanje

Cesta II Grupe Odredov 33, 3000 CELJE